Sunday, 24 May 2015

KELAS GMF MINGGU KE-2

Assalammmualaikum...

Kelas GMF group minggu ke2 ...mcm bese lambatlah skit kehadiranku..almaklumlah tugas surirumah seperti dihari ahad mmg banyak..selesai masak utk potluck ,kemas umah semua ,settle gosok baju sekolah ank ...barulah gerak ke umah kak su utk menuntut ilmu...macam bese kelas blog bermula...kelas yg ku nanti2 kan utk menyedut aura dari leader kami mami miah...kelas minggu nie jadi sronok sbb dah ade blog..heheh so kite nak belajar lagi part yg xabis aritu...dgn kehadiran 6org SID PRO kelas jadi riuh rendah..berebut2 kan mami utk lihat hasil kami ...mmg amat teruja ..cer tgk keterujaan kami...selfie pon ceriakan ehhehe....mcm beselah kol 1 lunch time..perot dah lapar ..menu sodap2 jom mamam...chowwww jumpe di next entry hokeyyy

Sunday, 17 May 2015

PENGALAMAN PERTAMAKU TULIS BLOG


Assalammualaikum...

hai...saya che'za  ,arinikan saya dan adikbradik GMF ade kelas .kelas menimba ilmu..'GMF MEETING DISCUSSION NO1 ' , TAJUK : BASIC & Y.E.S PROGRAM .tapi saya datang lewat sedikit .anak kurang sehat.tapi demi ilmu aku sanggup datang walaupon lambat. kol 11 sampai dapatlah 1 jam sedut ilmu yg di ajar dari mami mia.itupon syukur dah. Selesai sessi 1 kami berhenti sekejap sbb kol 12:30tengahari kami semua bersiap nak gie mkn kenduri kawen hehehe...pegi konvoi beramai2 ...makanan sedap sangat...TQ tuan umah kak suzanna ...selepas tue kembali semula ke umah kak su untuk sambung kelas semula ...kelas disambung sessi " CREATE BLOG "...teruja aiiii hokbmeyysss hahhaha...hasil dari belajar inilah entry pertamaku...